Vacatures bij VermiService

Werken in het groen maakt gelukkig en gezond!

Petrolhead of Klimaatverbeteraar?

VermiService is ontstaan door het dwarse gedrag van petrolheads en mensen die klimaat, milieu en biodiversiteit problemen gewoon niet begrijpen. Als je bij ons wilt werken zul je dus juist werken aan een betere toekomst vol mooie innovaties en 100% elektrisch. We maken leefgebieden voor een sterkere biodiversiteit, we verwijderen schadelijke stoffen van de straten en verbeteren bodems met echte Vlaardingse wormenshit. Ook creëren we klimaatadaptieve oplossingen op grote en klein schaal en zoeken we voor allerlei problemen de passende oplossingen. Weten wij het zelf echt niet dan weten onze partners uit een gigantisch mooi netwerk het vast wel. Trek je spidersuit maar aan, scheur als de hulk uit je jasje, sluit je aan bij de helden van deze tijd en maak samen met VermiService het verschil voor een mooie toekomst.

Open sollicitatie

Woon je in of dichtbij Vlaardingen en lijkt het je goed/leuk/nuttig om bij VermiService te werken? Stuur dan je CV en motivatie naar info@vermiservice.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe superheld(in).

Onze sollicitatie procedure

We zullen zo snel mogelijk contact opnemen om persoonlijk kennis te maken. We vertellen over onze missie en aanpak voor een gezonder milieu, klimaat en natuur bescherming, over innovatie en toekomstige ontwikkelingen. Wellicht kunnen we een dag afspreken waarop je een paar uur mee op pad gaat en wat van het werk kan beleven. Als we een klik hebben kunnen we mogelijk praten over jouw baan bij VermiService.